Hae meille töihin

Etsimme uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa digitoimistossa työskentely, ole yhteydessä ja laita hakemusta tulemaan. Tarjoamme hyvän palkkauksen ja hyvät edut.

Illustration


Etsitkö huippua työpaikkaa,jossa on mukavaa työskennellä?

Etsimme uusia työntekijäitä joukkomme.Mikäli olet kiinnostunut jätä yhteystietosi ja CV:si niin olemme sinuun yhteydessä.
Yrityksemme etsii ammattitaitoisia ja inspiroituneita ihmisiä, jotka ovat innostuneita työskentelemään myynnin ja graafisen suunnittelun parissa.. Tutustu etujemme luetteloon nähdäksesi, mitä saat liittymällä osaksi tiimiämme. 

Avoimet työpaikat

Yrityksemme etsii ammattitaitoisia ja inspiroituneita ihmisiä.

 • Sales Manager

  Etsimme innokasta ja kunnianhimoista Sales Manageria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on 100% etätyötä.
  Mistä tässä tehtävässä on kyse?
  Sales Managerin tehtävässä vastaat nettisivujen myynnistä puhelimen välityksellä eri toimialojen PK-yrityksille. Vastaat myynnistä koko myyntiprosessin elinkaaresta, myynnistä, laskutukseen saakka. Tehtävään sisältyy omien asiakastilausten ja asiakassuhteiden hoitamista. Kannustavan provisiomallin ansiosta pystyt vaikuttamaan ansioihisi omalla aktiivisella työskentelylläsi. Roolissa menestyy tavoitteellisesta työskentelystä motivoituva, kunnianhimoinen myyjä!
  Pääasialliset tehtävät
  Nettisivujen myynti puhelimitse yrityksille
  Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakassuhteiden hoito
  Pienten ja helppojen muutosten tekeminen nettisivuihin sivuston hallintaohjelmalla
  Odotamme sinulta
  Noin vuoden verran kokemusta myynnistä ja/tai uusasiakashankinnasta.B2B-myyntitausta katsotaan eduksi
  Tavoitteellista ja aktiivista otetta myyntityöhön
  Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta soittaa asiakkaille
  Halua kehittyä ja oppia myynnin ammattilaiseksi
  Hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
  Tarjoamme sinulle
  Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi kasvuyrityksessä
  Kiinteän pohjapalkan + provisiomallin, jolla pystyt vaikuttamaan palkkaasi.
  Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti! Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.1.2023, mutta nopeus on valttia!Rektytoinnin hoitaa Clevry ja myös kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Recruitment Manager Sonja Lindh (moc.yrvelc%40hdnil.ajnos).